Ďalšia luxusná výhra v kasíne Kajot Intacto!

V kasíne Kajot Intacto to jednoducho padá! Svoje o tom vie aj hráč JA**00, ktorý sa postaral o ďalšiu luxusnú trefu. Poď sa s nami pozrieť, v akej hre sa mu to podarilo a z akej vysokej výhry sa už teraz môže tešiť.

Klasika Multi Vegas 81 priniesla 13 870 €!

Kajot Intacto kasíno ti prináša rôznorodé hry plné moderných funkcií, zaujímavých bonusoviek a špeciálnych mechaník. Najviac však hráčov priťahujú osvedčené klasiky a presne jedna taká sa vyplatila aj hráčovi s prezývkou JA**00.

Rozohral totiž populárnu Kajot pecku Multi Vegas 81 plnú ovocia a Wild násobiteľov a pripísal si parádnu výhru vo výške 13 870 €! Za celé naše kasíno Kajot Intacto gratulujeme a prajeme jemu aj ostatným hráčom ešte veľa parádnych výhier.

Traf to v Kajot Intacto kasíne aj ty

Takéto výhry v kasíne Kajot Intacto môžu samozrejme padnúť aj tebe. Stačí sa prihlásiť do svojho účtu a roztočiť svoje obľúbené hry. Nikdy totiž nevieš, v ktorej z nich ti padne napríklad rovnako vysoká alebo ešte vyššia výhra.

V každej hre navyše hráš o náš MEGA jackpot, ktorý už presiahol hranicu 89 000€. Je tiež isté, že niekomu každý deň padne, najneskôr o 23:50, náš denný jackpot, s ktorým si tiež môžeš poriadne spríjemniť svoj deň.

Na svojej ceste za luxusnými výhrami môžeš samozrejme využívať aj všetky naše bonusy. Jeden si môžeš pripočítať každý deň, v rámci nášho fenomenálneho bonusového kalendára. Čím viac hráš, tým vyššie stúpaš v našom vernostnom programe a tým tiež rastie tvoj cashback z podaných stávok. Pre nováčikov je potom pripravený rozjazdový bonus vo výške 207 free spinov alebo vkladový bonus vo výške až 2007 €.

Využi ich všetky a naplno roztoč svoju púť za luxusnými výhrami, podobne ako JA**00!

hrať tu!